Det Kongelige Teater på Skamlingsbanken og Rosenborg

Det Kongelige Teater skyder traditionen tro den ny sæson i gang med et brag af en udendørs event, hvor hele teatret rykker ud under åben himmel med hundredvis af kunstnere for at præsentere højdepunkter fra den kommende sæsons mange operaer, balletter og skuespil.

Den første koncert finder sted i København på Rosenborg Eksercerplads ved Kongens Have, hvor teatrets operasangere, balletdansere, musikere og skuespillere er rykket udenfor murene for at give titusindvis af publikummer en storstilet gratis oplevelse. Dagen efter drager hele teatret til det naturskønne Skamlingsbanken ved Kolding.

De mange kunstnere opfører højdepunkter fra den nye sæson blandt andet uddrag fra: Verdis Otello og Macbeth, Mozarts Don Juan, Wagners Den flyvende hollænder, Gershwins Porgy og Bess, Petipas La Bayadère, Balanchines Nøddeknækkeren, Shane Brox’ Fabelmageren og Tom Kristensens Hærværk.

Der lægges ud på Rosenborg Eksercerplads i København den 24. august klokken 18.30. Og dagen efter - den 25. august klokken 15 - er Det Kongelige Teater klar på Skamlingsbanken ved Kolding. Der er gratis adgang til koncerterne.

 

Dagens Gossip