Det lægger stjernerne undet juletræet

Flæskestegen er for længst spist, julesangene sunget og gaverne ikke mindst flået op.

I kendisland tør de derfor godt løfte sløret for, hvilke gaver, der for alvor hitter hjemme hos dem selv.

Og især én type julegave er populær, når stjernerne rigtig skal flotte sig over for deres nærmeste: Rejser.

Den gavetrend har dj'en Le Gammeltoft et år forkælet sin mand med.

- Den bedste gave, jeg har givet, er en tur til New York og Island til mand, fortæller Le Gammeltoft.

Også en anden dansk dj, Kato, har tidligere nydt at forære en rejse i julegave.

- Jeg har givet min søster og hendes mand en rejse til Thailand. De trængte rigtig meget til den tur, så det var en dejlig gave at give, siger den rutinerede musiker.

Sangerinden Nabiha har også glædet et familiemedlem med en tur udenfor Danmarks grænser.

- Den bedste gave, jeg har givet, var til min far sidste år. Her fik han en tur til Mekka. Han blev rigtig glad, for han havde ikke været der, og det er vigtigt for ham at kommer derhen, fortæller Nabiha.

"Turn it up"-sangerinden Oh Land elsker at lave gaver til andre. Og især i år har hun med egne ord givet "nogle psychogode gaver". De indbefatter dog ikke rejser.

- Min bedstemors højdepunkt på hele året er hendes fødselsdag. Nærmest allerede fra dagen efter hun har haft fødselsdag planlægger hun den næste, og går op i det med ild og sjæl. I julegave har jeg derfor lavet et fotoalbum fra sidste fødselsdag med hele familien, siger den danske popstjerne.

Men det er ikke bare i forhold til bedstemorens gave, at den populære sangfugl har brugt sin kreative tankegang. Også hendes søster har fået en lidt anderledes julegave i år.

- I USA, hvor jeg bor, kan man få alt muligt receptfrit, som man ikke kan få i Danmark. Når jeg kommer hjem, siger folk altid, "gud hvor er det smart det der, du har". Man kan få så mange vilde ting. Neglelim, selvtandblegning, noget til at fjerne røde øjne med. Så min søster får en hel sæk fra apoteket, fortæller Oh Land.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip