Det rene kødmarked: Så mange har scoret på jobbet

40 procent af danskerne har prøvet at score en kollega, chef eller medarbejder, viser en undersøgelse fra YouGov. Det skriver Søndagsavisen.

Og det tal er ikke mærkeligt, for arbejdspladsen er faktisk det perfekte datingsted, siger parterapeut Martin Østergaard.

- På arbejdet er vi sammen i en længere periode, hvor vi lærer hinanden at kende, ser forskellige aspekter af hinandens personligheder og kan se, hvordan en kollega socialt fungerer sammen med andre. Det er en langt mere tilbundsgående analyse af, hvem folk er, end man kan lave på en date på en café, siger han til Søndagsavisen.

Scoringerne varierer fra kys, som 29 procent har prøvet med en fra den nuværende eller tidligere arbejdsplads, sex (24 procent) og en affære (17 procent) til at have fundet en partner (19 procent).

Michael Uhrenholt, der er ledelsesrådgiver hos Lederne, råder alle arbejdspladser til at have en politik på området. Han oplever ledere søge råd til at håndtere, når Amors pile rammer folk hen over skrivebordet.

- Selvom vi har en fast arbejdstid, er vi jo stadig mennesker, der ikke bare kan parkere vores følelser. Er man i et forhold med en kollega, chef eller medarbejder, risikerer man at tage konflikter fra privaten med på arbejde, man kan være lettere at manipulere, eller man kan blive mere eftergivende over for den person, man danner par med privat, siger han.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip