Det sagde Armstrong til Oprah

Natten til lørdag dansk tid gik anden del af interviewet i luften, hvor den tidligere cykelstjerne Lance Armstrong indrømmede sit årelange dopingmisbrug.

Den tidligere syvdobbelte vinder af Tour de France erkendte i første del af interviewet med talkshowværten Oprah Winfrey natten til fredag, at han havde benyttet sig af både epo, bloddoping, testosteron, kortison og væksthormon i sin aktive karriere.

Her er et udpluk af, hvad han sagde i andel del af interviewet, hvor seeren fik en langt mere følelsesladet Armstrong at se.

* Jeg havde det ad helvede til. Det var det mest ydmygende øjeblik, siger han om efterårets afsked med kræftorganisationen Livestrong, som han selv stiftede i sin tid.

* Hvis du spørger mig, om jeg gerne vil tilbage og konkurrere igen, så er svaret: Det kan du bande på, jeg er et konkurrencemenneske. Det er, hvad jeg har gjort hele mit liv. Jeg elsker at træne, jeg elsker at konkurrere.

* Jeg vil ikke lyve for dig. Jeg vil gerne tilbage, men det er ikke derfor, at jeg gør det her. Jeg fortjener at blive straffet, men jeg er ikke sikker på, at jeg fortjener en dødsdom, siger han og henviser til, at han er bandlyst fra alt konkurrenceidræt.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip