Det tredje Boston-offer identificeret

17/04/2013 04:50

BNB

Nyheder
Mandagens to bomber kostede i alt tre mennesker livet og sårede yderligere 176. En otteårig amerikansk dreng og en 29-årig amerikansk kvinde mistede ligeledes livet. Tirsdag sagde ministeren for national sikkerhed i USA, Janet Napolitano, ifølge Reuters, at der ikke er tegn på, at angrebet er en del af et større komplot. Efterforskere fra FBI er lige nu i færd med at gennemse store mængder video og billedmateriale optaget under Boston Marathon for at lede efter spor, der kan hjælpe med opklaringen. Der er endnu ikke foretaget nogen anholdelser. BNB

Mest læste i dag

Mandagens to bomber kostede i alt tre mennesker livet og sårede yderligere 176. En otteårig amerikansk dreng og en 29-årig amerikansk kvinde mistede ligeledes livet.

Tirsdag sagde ministeren for national sikkerhed i USA, Janet Napolitano, ifølge Reuters, at der ikke er tegn på, at angrebet er en del af et større komplot.

Efterforskere fra FBI er lige nu i færd med at gennemse store mængder video og billedmateriale optaget under Boston Marathon for at lede efter spor, der kan hjælpe med opklaringen.

Der er endnu ikke foretaget nogen anholdelser.

BNB