’Det vildeste jeg har prøvet

15/04/2013 16:56

BNB

Nyheder
- Det er nok den vildeste kamp, jeg har været med til. Det er en helt fantastisk fornemmelse at stå tilbage med. Vi kæmpede helt vildt, sagde målhelten Nicklas Helenius, der med en scoring og en assist atter blev helten for det nordjyske fodboldflagskib.Han måtte finde samtlige ressourcer frem, efter Rasmus Würtz blev sendt direkte i bad for en hensynsløs takling på Michael Silberbauer, kort efter OBerne havde udlignet til 2-2. En scoring, der burde være annulleret for offside.Herfra lignede det et mindeværdigt comeback til fynboerne, der med en sejr kunne bringe sig foran AaB i kampen om europæisk fodbold næste år. Men med en ukuelig fight tilsat flere odenseanske børnefejl lykkedes det alligevel aalborgenserne at sende chokbølger gennem hele det fynske landskab. Først med Nicklas Helenius’ kyniske scoring efter Daniel Høeghs brøler og i slutminutterne via Kenneth Emil Petersens dramatiske sejrsmål. En nærmest sindssyg udvikling, der fik AaB-træner Kent Nielsen til at rangere kampen som en af de vildeste dramaer, han har overværet som træner.En topscorer- Det er en topscorer. Den har det hele. Både i form af godt spil og dramaet i hele anden halvleg. Det er sindssygt at se på. Intensitet og nerve giver noget af det mest attraktive fodbold, så den her scorer rigtig højt. Fodbold skal leve af at være spændende, og det var det. Vi er meget glade for, at vi så også fik tre point på sådan en dag.Dermed har AaB nu fire point ned til OB på femtepladsen, mens der kun er tre point op til formsvage Randers på tredjepladsen. Det får AaBerne til at lugte metal.- Den her kamp giver os et fantastisk boost, Vi er en mand i undertal, men formår alligevel at vinde anden halvleg. Vi er optimister nu. Vi er tre point fra Randers og har en bedre målscore end dem. Kan vi holde dem på det, så tror jeg på, vi kan nappe bronzemedaljerne.

Mest læste i dag

- Det er nok den vildeste kamp, jeg har været med til. Det er en helt fantastisk fornemmelse at stå tilbage med. Vi kæmpede helt vildt, sagde målhelten Nicklas Helenius, der med en scoring og en assist atter blev helten for det nordjyske fodboldflagskib.

Han måtte finde samtlige ressourcer frem, efter Rasmus Würtz blev sendt direkte i bad for en hensynsløs takling på Michael Silberbauer, kort efter OBerne havde udlignet til 2-2. En scoring, der burde være annulleret for offside.

Herfra lignede det et mindeværdigt comeback til fynboerne, der med en sejr kunne bringe sig foran AaB i kampen om europæisk fodbold næste år. Men med en ukuelig fight tilsat flere odenseanske børnefejl lykkedes det alligevel aalborgenserne at sende chokbølger gennem hele det fynske landskab. Først med Nicklas Helenius’ kyniske scoring efter Daniel Høeghs brøler og i slutminutterne via Kenneth Emil Petersens dramatiske sejrsmål. En nærmest sindssyg udvikling, der fik AaB-træner Kent Nielsen til at rangere kampen som en af de vildeste dramaer, han har overværet som træner.

En topscorer

- Det er en topscorer. Den har det hele. Både i form af godt spil og dramaet i hele anden halvleg. Det er sindssygt at se på. Intensitet og nerve giver noget af det mest attraktive fodbold, så den her scorer rigtig højt. Fodbold skal leve af at være spændende, og det var det. Vi er meget glade for, at vi så også fik tre point på sådan en dag.

Dermed har AaB nu fire point ned til OB på femtepladsen, mens der kun er tre point op til formsvage Randers på tredjepladsen. Det får AaBerne til at lugte metal.

- Den her kamp giver os et fantastisk boost, Vi er en mand i undertal, men formår alligevel at vinde anden halvleg. Vi er optimister nu. Vi er tre point fra Randers og har en bedre målscore end dem. Kan vi holde dem på det, så tror jeg på, vi kan nappe bronzemedaljerne.