DF går med til forsvarsnedskæringer

Dansk Folkeparti er nu klar til at acceptere regeringens krav om at spare 2,7 milliarder kroner i en kommende forsvarsaftale. Det siger DF's formand, Kristian Thulesen Dahl, til DR Nyheder.

- Det er klart, det her handler om at vise den nødvendige fleksibilitet, også fra regeringens side. Nu kommer vi med en fremstrakt hånd for at få vores mærkesager igennem, siger Thulesen Dahl.

Dansk Folkeparti siger nemlig fortsat nej til regeringens ønske om at spare næsten en halv milliard kroner ved at aftrappe værnepligten. Det samme gælder de kasernelukninger, der følger af færre værnepligtige.

I stedet er Dansk Folkeparti klar til andre besparelser i forsvaret, siger Kristian Thulesen Dahl til DR Nyheder.

Tidligere på ugen meldte Dansk Folkeparti ellers ud, at partiet kun ville gå med til at spare de to milliarder kroner, som er en del af det nuværende forsvarsforlig, der løber frem til 2014.

Regeringen er dog tvunget til at finde besparelser på 2,7 milliarder kroner på forsvaret som et led i finansieringen af skattereformen, der blev forhandlet på plads med Venstre og Konservative i juni.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip