DF: Mungo Park Kolding har rod i regnskabet

Mungo Park Kolding har rod i regnskabet. Det mener Dansk Folkepartis medlem af kultur- og fritidsudvalget, Bjarne Juel Møller.

Han tager to punkter med på udvalgets møde på onsdag, hvor han retter skarp kritik af to punkter i Mungo Parks regnskab.

I regnskabet fremgår det, at Mungo Park har betalt medarbejdernes parkeringsbøder, der i alt beløber sig til 5.060 kroner. Og så har Mungo Park udgiftsført en kassedifference på 18.740 kroner.

- Jeg vil på udvalgsmødet søge opbakning til en skriftlig henvendelse til bestyrelsesformanden Merete Due Paarup med anmodning om, at den/de ansvarlige afkræves tilbagebetaling af de ulovligt hævede beløb på i alt 23.800 kroner, siger Bjarne Juel Møller og fortsætter:

- Uanset holdningen til det kunstneriske hos Mungo Park, finder jeg det helt uacceptabelt, hvis dansk skattelovgivning og dansk bogføringslov ikke efterleves. Det er jo ikke alene private penge, men offentlige skattekroner, der driver Mungo Park, slutter han.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip