DF tilbyder LA-formand kursus i stram udlændingepolitik

»Jeg mener, man skal gøre sig lidt umage en gang imellem med at fortælle sandheden, og hvis Anders Samuelsen mener, at Liberal Alliance fører en strammere udlændingepolitik end Dansk Folkeparti, så tror jeg desværre ikke, han har fået det kommunikeret nedad til sin folketingsgruppe,« siger Martin Henriksen.

Men der er råd at hente, beroliger integrationsordføreren, som tilbyder at hjælpe Anders Samuelsen.

»Hvis Anders Samuelsen godt kunne tænke sig et kursus i, hvordan en stram udlændingepolitik ser ud, er han velkommen til at kigge forbi mit kontor, der ligger i Proviantgården på Christiansborg,« siger Martin Henriksen.

Til Berlingske forklarer Anders Samuelsen søndag, at Liberal Alliance modsat Dansk Folkeparti går ind for optjeningsprincipper i forhold til velfærdsydelser.

»Her må jeg bare gøre Anders Samuelsen opmærksom på, at vi for et par måneder siden fremsatte et beslutningsforslag om, at man skal optjene retten til kontanthjælp. Og det stemte Liberal Alliance altså ikke for. Men hvis deres politik har ændret sig siden da, er det selvfølgelig fint nok,« siger Martin Henriksen, som videre påpeger, at Liberal Alliance sammen med Enhedslisten lægger stemmer til regeringens udlændingepolitik, der ifølge ham blandt andet betyder, at der kommer flere udlændinge til Danmark i dag, end der gjorde i 00erne.

»Det gælder både på asylområdet og i forhold til familiesammenføring. Og så må jeg også lige gøre opmærksom på, at Liberal Alliance i modsætning til os har stemt for, at kriminelle udlændinge kan blive danske statsborgere,« siger han.

LA-formanden siger også til Berlingske, at han mener, at Dansk Folkeparti efter næste valg bør lukkes helt ind i regeringsvarmen og tildeles en stribe ministerposter i en ny borgerlig regering. Samtidig opfordrer han Venstre til at etablere en V-DF-regering.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip