DHF tager opgaver fra kontroversiel pressechef

Dansk Håndbold Forbunds pressechef, Finn Tage Jensen, bliver til august frataget en række administrative opgaver.

DHF's generalsekretær, Morten Stig Christensen, slår fast, at der ikke er tale om nogen degradering af pressechefen, der i slutningen af december kom galt af sted med en udtalelse omkring den fyrede kvindelandstræner Jan Pytlick.

- Nej, de to ting hænger ikke sammen, siger Morten Stig Christensen.

Jan Pytlick udtalte efter sin fyring i forlængelse af EM, at han følte, at DHF havde ladet ham korsfæste og forbløde. Til det sagde Finn Tage Jensen:

- DHF har ikke andet at sige, end at vi håber, han (Jan Pytlick, red.) kommer ned fra korset inden påske.

DHF udsendte kort efter en pressemeddelelse, hvor man tog afstand fra pressechefens udtalelse, som stod for egen regning. Derudover ville sagen blive taget op internt i DHF, hvilket ifølge Morten Stig Christensen er sket for længst.

Spørgsmål: Fik udtalelsen nogen konsekvenser for Finn Tage Jensen?

- Det vil jeg ikke forholde mig til, for det var en intern sag. Den er klappet af for længst, og Finn Tage var i januar med til herrernes VM i Qatar, hvor han passede sit arbejde på helt normal vis, siger generalsekretæren.

Morten Stig Christensen fortæller, at DHF skal til at rulle en ny kommunikationsstrategi ud for de kommende år, så DHF kan komme tættere på et yngre publikum, blandt andet via de sociale medier.

Ændringerne i DHF betyder, at Finn Tage Jensen får færre opgaver.

- Vi er rigtigt glade for, at vi har kunnet lave en aftale med Finn, så vi kan trække på hans viden og kompetencer. Vi er superglade for den aftale.

Spørgsmål: Så han er ikke blevet degraderet?

- Nej, det er han ikke. Han kommer til at varetage opgaver, som vi har specificeret ud, og så ønsker han selv at bruge sine evner på andre områder. Han får mulighed for at tage opgaver ind fra andre, siger Morten Stig Christensen.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip