Diamond League åbner døren for dansk hækkeløber

Efter at have sat dansk rekord de seneste to lørdage havde hækkeløberen Sara Slott Petersen egentlig set frem til en rolig weekend hjemme i Aarhus.

Onsdag indløb der imidlertid en invitation fra arrangørerne af lørdagens Diamond League-stævne i Paris, og det var et tilbud, som den 28-årige rekordholder ikke kunne afslå.

- Jeg risikerer selvfølgelig at få den dårlige inderbane, når jeg er med på et afbud, men det er nu, jeg har min chance for at bevise, at jeg hører til i dette selskab.

- Og den chance er jeg nødt til at gribe, siger Sara Slott Petersen i en pressemeddelelse.

Danskeren kan få sin debut i den fornemste stævneserie, der finder sted på Stade de France i Paris, hvor der ventes 50.000 tilskuere.

Stævnet i Paris hører til blandt de største i diamant-serien, som fra maj til september kommer forbi 14 byer.

Sara Slott Petersens start i Paris er den foreløbige kulmination på en forrygende sæson, hvor de første fire starter har resulteret i lige så mange sejre såvel som tre danske rekorder, den seneste i Polen i tiden 54,79 sekunder.

En femte sejr på stribe vil dog være en mindre sensation, for med i lørdagens løb er nummer to, seks, syv og otte på den øjeblikkelige verdensrangliste.

Danskeren er efter sidste weekends amerikanske mesterskaber rykket tre pladser ned til en 13.-plads.

400 meter hæk er programsat til lørdag klokken 20.05.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip