Dictes mor: Min kæreste passer ikke til mig

29/05/2013 15:49

Newspaq

Nyheder
Den 43-årige forfatter Elsebeth Egholm er vild med sin kæreste Jürgen. Men de to passer faktisk overhovedet ikke sammen. Det fortæller hun til magasinet Søndag. - Vi bliver jævnt hen enige om, at vi slet ikke passer til hinanden, fortæller en grinende Egholm om parforholdet, der har varet mindre end to år. - Men måske er det derfor, vi alligevel kan så godt sammen, siger den succesrige forfatterinde til Søndag og tilføjer: - Han er jo den, jeg elsker - pokker stå i det! Egholm afslører også, at kæresten faktisk har haft en finger med i spillet i udførslen af bogen "Tre hundes nat". Flere af de meget roste dialoger i bogen kom direkte fra Jürgens, og ikke Elsebeth Egholms hånd. Elsebeth Egholm er tidligere journalist og debuterede i 1999 som forfatter med "De fri kvinders klub." Siden er hun blevet kendt for sine bøger om Dicte, som TV2 nu har lavet om til en serie af samme navn med Iben Hjejle i hovedrollen. Kilde: Søndag

Mest læste i dag

Den 43-årige forfatter Elsebeth Egholm er vild med sin kæreste Jürgen.

Men de to passer faktisk overhovedet ikke sammen. Det fortæller hun til magasinet Søndag.

- Vi bliver jævnt hen enige om, at vi slet ikke passer til hinanden, fortæller en grinende Egholm om parforholdet, der har varet mindre end to år.

- Men måske er det derfor, vi alligevel kan så godt sammen, siger den succesrige forfatterinde til Søndag og tilføjer:

- Han er jo den, jeg elsker - pokker stå i det!

Egholm afslører også, at kæresten faktisk har haft en finger med i spillet i udførslen af bogen "Tre hundes nat".

Flere af de meget roste dialoger i bogen kom direkte fra Jürgens, og ikke Elsebeth Egholms hånd.

Elsebeth Egholm er tidligere journalist og debuterede i 1999 som forfatter med "De fri kvinders klub."

Siden er hun blevet kendt for sine bøger om Dicte, som TV2 nu har lavet om til en serie af samme navn med Iben Hjejle i hovedrollen.

Kilde: Søndag