DIF finder ny direktør i egne rækker

Skrevet af admin

10/06/2015

Mest læste i dag

Det bliver Morten Mølholm Hansen, der fremover skal varetage jobbet som direktør for Danmarks Idrætsforbund (DIF) i stedet for Karl Christian Koch, der stoppede tidligere på året.

53-årige Mølholm er et kendt ansigt i DIF-organisationen, hvor han har haft forskellige roller siden 1992. Han var i en årrække kommunikationschef og blev i 2011 udviklingschef.

- Det var et meget stærkt ansøgerfelt, siger DIF's formand, Niels Nygaard, i en pressemeddelelse.

- Valget faldt på Morten Mølholm Hansen, fordi vi mener, at han har de bedste forudsætninger for at føre DIF optimalt gennem de mange spændende og udfordrende opgaver, der venter forude.

- Desuden efterlod han et meget stærkt indtryk i samtalerne med ansættelsesudvalget, forklarer Niels Nygaard.

Morten Mølholm Hansen har siden nytår været konstitueret direktør sammen med økonomichef Morten Olesen.

- Det er en stor opgave at skulle efterfølge en kapacitet som Karl Christian Koch, og derfor går jeg også meget ydmygt til opgaven. Jeg takker bestyrelsen for den tillid, den har vist mig.

- Den frivillige foreningsidræt er en af grundpillerne i vores samfund, og den ligger mit hjerte meget nært. Derfor er det en kæmpe ære at skulle stå i spidsen for arbejdet med at bevare og udvikle den, siger Morten Mølholm Hansen.

Samtidig med udnævnelsen af Morten Mølholm Hansen, bliver Morten Olesen forfremmet til økonomidirektør og de to udgør nu DIF's direktion.

/ritzau/