Dionne Warwick personligt konkurs

Sangerindens advokat Daniel Stolz bekræfter over for Rolling Stone, at hans celebre klient er tvunget økonomisk i knæ og fastslår, at hun er et uskyldigt offer for en inkompetent forretningsfører og et stivnakket skattevæsen.

»Ms. Warwick havde en forretningsfører, som forkludrede tingene ganske forfærdeligt, og inden hun vidste af det, skyldte hun en fantasilliard i skat«, siger Stolz til musikbladet og understreger, at holdningen hos skattevæsenet direkte har forværret Warwicks situation:

»Hun har faktisk tilbagebetalt mere, end hun oprindeligt skyldte, men med de vanvittige strafrenter og gebyrer, de lægger oveni, bliver beløbet ved med at vokse«, tordner advokaten og påpeger, at skattemyndighedernes uvilje til at indgå i en fornuftig aftale nærmest tvinger Warwick til at erklære sig konkurs.

»Vi har ingen andre muligheder for at få hende befriet for denne byrde«, slutter Stolz. Den 72-årige soulstjernes skatterestance lød oprindeligt på cirka en million dollars og hun har ifølge sin advokat afdraget 1,3 millioner på gælden.

 

Dagens Gossip