Direktør kræver erstatning

Da kronjyderne overraskende tabte 0-2 til formsvage Sønderjyske, blev holdets topscorer, Ronnie Schwartz, udvist for at tackle Adama Guira hårdt i brystkassen.

- Jeg fatter ikke kendelsen. Den var helt hen i vejret. Jeg synes, at dommeren (Jakob Kehlet, red.) ødelagde kampen for os, sagde Randers-direktør Jacob Nielsen og tilføjede:

- Men når det er sagt, får episoden altså et økonomisk efterspil for Ronnie. Den rude, han smadrede på vej ned i omklædningsrummet, kommer han selv til at betale. Til gengæld slipper han for videre tiltale fra os. Fodbold er i min verden lig med følelser, og dem skal han have lov til at udfolde.

BT ville mandag aften gerne have talt med Ronnie Schwartz, der efter nærkontakten med ruden blev tilset af en læge, men Randers-træner Colin Todd nægtede konfrontationen.

- Jeg beklager. Beslutningen er udelukkende min. Men jeg synes, at udvisningen ikke var korrekt. Ronnie havde ingen intentioner om at gå hårdt til Sønderjyske-spilleren. Det var et uheld, at han kom til at ramme Guira, sagde Colin Todd, der fortsatte sin enetale over for pressens udsendte med at rose sine spillere.

- De skal krediteres for at spille og fighte forbilledligt. At vi taber alligevel, skyldes, at forsvaret i de to situationer, hvor Sønderjyske scorer, mister koncentrationen, sagde Colin Todd.

Hans sønderjyske træner-kollega, Lars Søndergaard, lagde efter kampen ikke skjul på sin glæde over de tre point.

- Dem trængte vi til. Men vi må også erkende, at det kan diskuteres om udvisningen af Ronnie Schwartz var korrekt. Havde han kun fået et gult kort, tror jeg ikke, at vi ville have brokket os, sagde Lars Søndergaard.

Sønderjyske mødte op til kampen med et skade- og karantæneramt mandskab.

Nu lysner det imidlertid.

Der er knap to uger til næste kamp. Her er der chance for at spillere som Bo Storm, Kenneth Fabricius og Johan Absalonsen når at blive deres skader kvit.

Desuden nåede Sønderjyske få timer før sommerens transfervindue lukkede, at skrive kontrakt frem til nytår med Julian Luque Conde, der kommer transferfrit fra den spanske klub Racing Santander.

- Han er udset til at forstærke vores offensiv. Gør han et godt indtryk, har vi mulighed for at forlænge kontrakten, sagde sportschef Ole Nielsen.

 

Dagens Gossip