Discovery Channel og Maersk står bag tv-serien om konstruktionen af verdens største skib

Verdens største containerrederi Maersk og Discovery Channel har sammen skabt en eksklusiv programserie ”Maersk: Buidling the World’s Largest Ship” om byggeriet af skibet ’Mærsk Mc-Kinney Møller’, der er det første ud af tyve gigantiske containerskibe af typen Triple-E.

I programserien på seks afsnit dokumenterer Discovery Channel alt omkring konstruktionen af skibet, de enorme motorer og propeller, de sikkerhedsmæssige systemer og jomfrurejsen på Asien-Europa-ruten.

Programserien om konstruktionen af skibet Mærsk Mc-Kinney Møller er kulminationen på et langvarigt samarbejde mellem Maersk og Discovery Channel, der har stået på de sidste fem år. Samarbejdet har resulteret i en række programmer om blandt andet Emma Mærsk, Perigrino og Maersks redningsflåde Esvagt Aurora.

Verdens største skib kaldes Triple-E på grund af de engelske begreber 'Economy of Scale', 'Energy Efficiency' og 'Environmentally Improved'. Skibene kommer til at sætte en ny standard for industrien, når det gælder størrelse og brændstoføkonomi.

400 meter langt, 59 meter bredt og 73 meter højt bliver Triple-E det største fartøj på vandet nogensinde. Med en kapacitet på 18.000 TEU (tyve fods container) er skibet stort nok til at rumme eksempelvis 111 millioner par sneakers.

- Samarbejdet med Discovery Channel er en direkte forlængelse af vores ambition om større åbenhed i Maersk. Det giver os en fantastisk mulighed for at åbne dørene og vise verden det kolossale stykke arbejde, der blev lagt af vores dedikerede medarbejdere i forhold til at designe og bygge verdens største skib – Triple-E, fortæller Tobias Lassen Falkencrone, Head of Marketing & Branding hos Maersk Group.

”Maersk: Buidling the World’s Largest Ship” er produceret af Windfall Films og bliver vist første gang på Discovery Channel den 24. oktober klokken 22. Programmet vil blive sendt på Discovery Channel i over 220 lande.

Se billederne nedenunder...

 

Dagens Gossip