Disse 6 store sexfejl begår mænd i sengen

Efter en hyggelig tid i sengen er det de færreste mænd, der kan lide at blive evalueret på kryds og tværs.

Han kom, han så, han sov.

Men måske burde de fleste mænd lige få sig et servicetjek, så de kan tilfredsstille deres kvinder til fulde.

Så kære mand, nu er det frem med papir og blyant.

For her er en liste over de seks fejl, som de fleste mænd begår i sengen ifølge Ekstra Bladets sexolog og parterapeut, Rikke Thuesen:

1. Fugttjekker

De fleste mænd bruger forspillet til at få deres kvinde "gjort klar", så de kan komme op i hende og gå i gang med festlighederne. Efter lidt turbo-nusning bliver der lige kørt en finger forbi herlighederne til et "Er den klar til mig"-tjek. Hvis den ikke er, tænker de fleste mænd: "Den klarer jeg!", hvorefter de tager lidt spyt på fingeren for så at gøre resten af arbejdet med lidt hjælp.

Læs også: Nyt sexlegetøj belønner kvinder for at træne underlivet

Men det er ikke dét, kvinder vil have. Det virker overfladisk, og du kunne godt lige bruge et kvarters tid på resten af hendes krop, før du nærmer dig hendes vagina. Rør, kys, slik og kærtegn hende alle andre steder - så bliver det hele meget sjovere.

2. Når først den er inde, skal den ikke ud igen

Bare fordi den har fået tilladelse til at komme indenfor, er det ikke ensbetydende med, at den bliver nægtet adgang, hvis den prøver at komme inde igen.

Rikke Thuesen anbefaler, at man leger lidt med den seksuelle buffet og laver afveksling. Hvis erektionen falder undervejs, er det ok - den skal nok komme ind i kampen igen.

3. Glemmer den store følsomhed i vaginas åbning

I skedeåbningen sidder der tusinder af nerveender, som betyder, at kvindens nydelse og følsomhed er meget, meget stor netop der.

Det er det de færreste mænd, der er klar over, for de vil ofte trænge ind i kvinden med enten fingre eller penis. Og når det hele bliver "frem og tilbage-bevægelsen", så er det en skam, for det giver ikke kvinden den fulde nydelse.

Læs også: Politiet efterlyser lystigt par: Dyrkede sex i historisk springvand ved højlys dag

Gør i stedet det, at du bruger hele området; bliv længe i åbningen, og kærtegn hende der. Og når du er inde med enten fingre eller penis, så brug både til-siden og op og ned og roterende-bevægelser - på den måde stimulerer du hele hendes køn.

4. Kommer for tidligt

Jo, de fleste kvinder synes, at det kan være dejligt at føle, at man er så lækker, at du slet ikke kan lade være med at komme. Men ærligt talt, så er det en anelse uforløst. Lige meget hvad. Så lær at kontrollere din udløsning og giv din kvinde mulighed for at komme først. Så er det også langt sjovere for dig at give slip senere.

5. Stopper når han er kommet

- Du har jo både hænder fingre og mund og tunge - så hvis du kommer, før hun gør, så brug da i det mindste tid og energi på at få hende til at komme bagefter, lyder opfordringen fra Rikke Thuesen.

Her har du virkeligheden for at give hende flere orgasmer i træk og bruge meget tid på hendes nydelse - hvis du ikke falder i søvn…

6. Spørger om det var godt

- Efter en endt samleje kigger du dovent på hende og siger: "Var det godt, skat? Kom du?"

Hvad er det for en situation at stille hende i - hvad vælger hun her? Skal hun sige sandheden og gøre ham ked af det - eller lyve og risikere han gør det sammen næste gang og dermed ikke udvikler sig seksuelt?

Følg Dagens.dk på facebook - altid gratis nyheder og underholdning

Mand: Er du i tvivl, så er det sandsynligt, at hun ikke kom, og ser hun ikke ud, som om det var godt, så var det nok ikke særligt godt.

Spørg hende evt. hellere om, hvad du kan gøre næste gang, I elsker - som kan få hende helt op i himmelen, lyder det sidste råd fra Rikke Thuesen.

Kilde: EB.dk

 

Dagens Gossip