Disse hold er videre i Champions League

Der var ikke meget på spil i tirsdagens Champions League-kampe, hvor alle fire grupper var afgjort i forhold til, hvem der gik videre til forårets 1/8-finaler. Men Ajax snuppede lidt overraskende en plads i Europa League.

* Gruppe A

Paris Saint-Germain vandt en 2-1-hjemmesejr over FC Porto og snuppede førstepladsen. Porto sikrede sig avancement til Champions Leagues 1/8-finaler via andenpladsen. Dynamo Kiev gik videre til Europa League på tredjepladsen efter 1-1 ude mod Dinamo Zagreb, som sluttede sidst.

* Gruppe B

Schalke 04 snuppede førstepladsen efter et 1-1-resultat på udebane mod Montpellier. Schalke endte dermed to point foran Arsenal, som blev toer efter et 1-2-nederlag til Olympiakos. Grækerne snuppede tredjepladsen og Europa League-pladsen.

* Gruppe C

Malaga spillede 2-2 hjemme mod Anderlecht og endte på førstepladsen. AC Milan måtte nøjes med andenpladsen efter 0-1-nederlag på hjemmebane til Zenit St. Petersburg, som med sejren snuppede tredjepladsen og Europa League-billetten foran Anderlecht.

* Gruppe D

Borussia Dortmund vandt 1-0 hjemme over Manchester City og fik førstepladsen, mens Real Madrid går videre som toer. Ajax tabte 1-4 ude til Real Madrid, men vandt den interne duel med Manchester City om tredjepladsen og Europa League.

Onsdag er der mere spænding om placeringerne, når følgende grupper afgøres:

* Gruppe E

Shakhtar Donetsk er sikker på avancement og kan med uafgjort hjemme mod Juventus gå videre sammen med italienerne. Chelseas forsvarende mestre går kun videre med hjemmesejr over FC Nordsjælland og Shakhtar-sejr over Juventus. FCN har intet at spille for.

* Gruppe F

Bayern München og Valencia er videre og kæmper om førstepladsen. Den er Bayern München sikker på med hjemmesejr over Bate Borisov. Valencia skal en tur til Lille, som intet har at spille for. Bate Borisov er sikker på tredjepladsen og Europa League.

* Gruppe G

FC Barcelona er sikker på førstepladsen, mens Benfica og Celtic kæmper om andenpladsen. Celtic skal have flere point end Benfica i sidste spillerunde, hvor skotterne får besøg af Spartak Moskva, som intet har at spille for. Benfica skal en tur til Barcelona.

* Gruppe H

Manchester har sikret sig førstepladsen, men både Galatasaray og Cluj kan tage andenpladsen. Cluj skal have flere point end Galatasaray i sidste spillerunde. Her skal Cluj en tur til Manchester United, mens Galatasaray besøger Braga.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip