Disse kvinder er de rigeste i Danmark

De fleste af danske kvinder har ganske almindelige jobs og er helt almindelige lønmodtagere.

Men så er der dem, der er blandt landets rigeste. De er enten benhårde forretningskvinder eller arvinge til milliarddynastier.

Berlingske har lavet sin årlige opgørelse over, hvem der i 2014 er de rigeste danskere. Her er listen over de rigeste kvinder.

1. Hanni Toosbuy Kasprzak, som har arvet sko-virksomheden Ecco Holding, indtræder på en femteplads på listen og er samtidig landets rigeste kvinde. Ifølge opgørelsen er formuen på 13,7 milliarder kroner.

2. Døtrene efter Mærsk Mc-Kinny Møller, Ane Uggia, Leise og Kirsten figurerer som nummer seks på listen. Familiens formue er på 13,5 milliarder kroner.

3. Gunhold Kirk Johansen er nummer 9 på med en formue på 7,9 milliarder og dermed Danmarks tredje rigeste kvinde. Der er dog stadig et stykke vej op til broderen Kjeld Kirk Kristiansen, hvis formue er cirka ti gange så stor.

4. Winnie Dahl, medstifter af smykkefirmaet Pandora, indtager en 16. plads på listen med en formue på 4,5 milliarder.

5. Færch-familien, som står bag virksomheden Holstebro Plastproduktion, har i mange år ligget i åben krig. Den sjællandske og jyske del har bekriget hinanden i forhold til en aktiehandel. Samlet er familien fire milliarder værd. I forhold til den jyske del står Lone Færch som leder. Dermed ryger hun ind på en 19 plads over de rigeste i landet - og en femteplads over de rigeste kvinder.

 

Dagens Gossip