Disse syv ting har alle mænd tænkt under sex

Lisbeth Madsen, NewsDesk Aller Media

Ja, der bliver faktisk tænkt lidt, mener sundhedsredaktøren på magasinet Mens Health, Clint Carter. Det afslører han til Womenshealthmag.com. Og hvis du godt kunne tænke dig at kravle ind i mandens hjerne, mens jeres akt står på, så er her et udvalg af Clint Carters bedste bud på, hvad der med al sandsynlighed foregår derinde undervejs.

1) Hmm … fik hun orgasme der?
I modsætning til mænd, så kan de fleste kvinder godt fortsætte med at have sex, efter de er kommet. Og måske stønner du gennem hele akten, hvilket kan gøre det svært for manden at gennemskue præcist, hvornår og om du har nået klimaks. Så hvis du ikke direkte informerer ham om det, vil han sikkert have tænkt den tanke ind imellem.

Derfor har kvinder i god form bedre sex, få svaret på Femina.dk

2) Wauw, de er perfekte!
For de fleste mænd er de perfekte bryster ensbetydende med tilgængelige bryster. Så når de ligger der foran ham, og han gerne må – hvad end han nu har lyst til – så vil han helt sikkert tænke, at de er perfekte til formålet, og at han er dybt imponeret.

3) Jeg må huske det her til senere
Nogle gange er du som kvinde ikke tilgængelig, når han har lyst. Og derfor kan det være meget praktisk at lagre de bedste øjeblikke i hukommelsen, til når han kører solo, så at sige.

Her er fire typiske kiksere, som mænd gør i sengen. Se klassikerne på Femina.dk

4) Nynner en kedelig sang inde i hovedet
De fleste mænd har et trick, de bruger, hvis de gerne vil udsætte orgasmen, og derfor har brug for at få tankerne langt væk fra det, de er midt i. Clint Carter selv afslører, at han nynner en kedelig sang, han kender, indvendigt, fordi den virker hver gang.

5) Gad vide, om det ville være okay, hvis jeg lige prøvede at …
De fleste mænd har nogle tricks eller nogle fantasier, som de egentlig godt vil prøve af på kvinden, men er meget usikre på, om det overhovedet vil opfattes som værende normalt, og om det vil være frækt for hende også.

6) Hvor i alverden har hun lært det?
Hvis det er kæresten eller konen, han er sammen med, og hun pludselig ud af det blå gør noget helt usædvanligt – og godt – så vil det helt sikkert undre ham, og han vil spekulere på, hvor i alverden du har det fra. Så selvom han ikke klager over det og sikkert bare tager det positivt, så vil det alligevel ikke gå ubemærket hen.

7) Det. Her. Sker. Virkelig.
Nogle gange er det bare så godt, eller det er bare den helt rigtige kvinde, han har fået med i seng, og selvom han prøver ikke at lade sig mærke med det, så vil hans hjerne nærmest boble over af lykkehormoner. Og det vil næsten være nødvendigt for ham at knibe sig selv i armen eller sige det højt inde i hovedet, at det her faktisk sker i virkeligheden.

 

Dagens Gossip