Djokovic knækker Murray i afbrudt semifinale

Novak Djokovic lever fortsat i håbet om, at 2015 bliver året, hvor han endelig vinder grand slam-turneringen French Open.

Lørdag eftermiddag spillede verdensetteren sig i finalen i den parisiske grusturnering, da han besejrede Andy Murray i den semifinale, der fredag var blevet afbrudt af dårligt vejr og begyndende mørke.

På det tidspunkt var stillingen 3-3 i fjerde sæt, efter at Djokovic havde vundet de to første sæt, og Murray havde taget sig af det tredje.

Da kampen lørdag blev genoptaget, måtte spillerne ud i fem sæt, før Djokovic kunne juble over sejren med cifrene 6-3, 6-3, 5-7, 5-7, 6-1. Dermed er serberen klar til sin tredje French Open-finale.

Nu venter en slutkamp mod schweizeren Stanislas Wawrinka søndag, og det er sikkert, at et nyt navn skal skrives ind på listen over vindere af den prestigefyldte turnering, som Rafael Nadal i en årrække har siddet tungt på.

Fredagens afbrydelse faldt på et tidspunkt, hvor Andy Murray på imponerende vis havde kæmpet sig tilbage i kampen og spillede med stort overskud og tro på egne evner.

Skotten fortsatte ufortrødent med at vise topniveauet, da spillerne genoptog kampen lørdag, og publikum på Roland Garros blev budt på fremragende tennis.

Efter at Djokovic have vundet sine første to servepartier med stor autoritet, lykkedes det Murray at bryde verdensetterens serv til føring 6-5, og derfra kunne han serve sættet hjem til 7-5.

Men det blev dyrt for den olympiske mester, at han tabte sit første serveparti i det afgørende sæt, så Djokovic kunne serve sig til en 3-0-føring.

Det forspring gav serberen ikke slip på, tværtimod brød han Murrays serv en gang mere og tog sejren med 6-1 efter i alt lidt over fire timers tennis.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip