Djokovic måtte overgive sig i Miami

27/03/2013 10:04

BNB

Nyheder
Tyskeren er 15.-seedet i Miami, mens Djokovic har tronet på verdensranglistens førsteplads i en rum tid og kun tabt én kamp indeværende sæson. Alligevel skulle Tommy Haas kun bruge 80 minutter på at stoppe serberens sejrsstime på 14 kampe i træk i Miami-turneringen. - At spille mod én som Novak og vinde på dette tidspunkt i min karriere føles ubegribeligt. Det er sådan et øjeblik, jeg sætter allermest pris på, at spille på de største stadions, de største scener og mod de bedste spillere i verden, sagde Tommy Haas efter kampen ifølge Reuters. Det er 14 år siden, at Haas sidst har slået en verdensetter. Dengang gjorde han det af med Andre Agassi i kvartfinalen i Grand Slam Cup i 1999. - Al kredit til ham. Han spillede en stor kamp, og han var den bedste spiller på banen. Ingen tvivl om det. Personligt er det helt klart den værste kamp, jeg har spillet i lang tid, sagde Djokovic. Serberen kan nu miste førstepladsen på verdensranglisten, hvis Andy Murray vinder turneringen. Tommy Haas skal spille kvartfinale mod franskmanden Gilles Simon.

Mest læste i dag

Tyskeren er 15.-seedet i Miami, mens Djokovic har tronet på verdensranglistens førsteplads i en rum tid og kun tabt én kamp indeværende sæson.

Alligevel skulle Tommy Haas kun bruge 80 minutter på at stoppe serberens sejrsstime på 14 kampe i træk i Miami-turneringen.

- At spille mod én som Novak og vinde på dette tidspunkt i min karriere føles ubegribeligt. Det er sådan et øjeblik, jeg sætter allermest pris på, at spille på de største stadions, de største scener og mod de bedste spillere i verden, sagde Tommy Haas efter kampen ifølge Reuters.

Det er 14 år siden, at Haas sidst har slået en verdensetter. Dengang gjorde han det af med Andre Agassi i kvartfinalen i Grand Slam Cup i 1999.

- Al kredit til ham. Han spillede en stor kamp, og han var den bedste spiller på banen. Ingen tvivl om det. Personligt er det helt klart den værste kamp, jeg har spillet i lang tid, sagde Djokovic.

Serberen kan nu miste førstepladsen på verdensranglisten, hvis Andy Murray vinder turneringen.

Tommy Haas skal spille kvartfinale mod franskmanden Gilles Simon.