Djokovic vil gøre rent bord i 2013

Novak Djokovic tror på, at han i 2013 kan blive den kun tredje mandlige tennisspiller i historien til at være indehaver af alle fire grand slam-titler på samme tid.

- Jeg vandt den sidste store turnering i 2012 i London (sæsonfinalerne, red.), og jeg håber, at jeg kan blive ved med at spille godt.

- Så mine ambitioner er store som altid. Jeg vil vinde alle grand slam-turneringer, jeg spiller, siger 26-årige Djokovic ifølge AFP.

Don Budge i 1938 og Rod Laver i 1962 og 1969 er de to spillere, som har haft alle fire grand slam-titler på samme tid, og Djokovic var tæt på at blive den tredje i 2012.

Havde han vundet French Open-finalen over Rafael Nadal, kunne Djokovic have stået med alle grand slam-titlerne på en gang, men spanieren var for stærk i Paris.

Netop French Open er den eneste grand slam-turnering, som Djokovic endnu ikke har vundet.

- French Open er altid min topprioritet. Jeg har ikke den turnering endnu, lyder det fra verdensetteren, der er noteret for fem grand slam-sejre i karrieren.

I 2012 vandt han Australian Open, mens det foruden nederlaget til Nadal i French Open-finalen også blev til et finalenederlag i US Open til Andy Murray.

I Wimbledon tabte Djokovic i semifinalen til Roger Federer.

/ritzau/

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip