Dødsfald: 42-årigt byrådsmedlem i Favrskov Byråd er død

Byrådet i Favrskov Kommune er blevet ramt af et dødsfald, efter at den 42-årige Torben Nielsen fra Laurbjerg døde i weekenden.

Torben Nielsen sad i byrådet valgt ind for Dansk Folkeparti, og dødsfaldet kommer efter kort tids sygdom.

Borgmester Nils Borring skriver disse mindeord om den afdøde:

Torben Nielsen døde lørdag den 9. marts 2013 efter et meget kort sygdomsforløb og efterlader sig et stort tomrum blandt familie og venner samt i det politiske liv.

Siden 2010 har Torben Nielsen repræsenteret Dansk Folkeparti i Favrskov Byråd, hvor han var medlem af Teknik- og miljøudvalget. Han har i en årrække brugt en stor del af sin tid på politisk arbejde og var i perioden fra 2002 til 2006 medlem af kommunalbestyrelsen i den tidligere Langå Kommune.

Torben Nielsen var en afholdt byrådskollega, der altid har arbejdet konstruktivt på at finde de bedste løsninger for borgerne i Favrskov Kommune. Vi har lært ham at kende som et hjælpsomt, åbent og humoristisk menneske med en fast politisk overbevisning, og samtidig besad han også en vilje til at finde løsninger og opnå resultater i det politiske arbejde.

Torben Nielsen boede med sin kone og tre børn i Laurbjerg. Han havde mange kontakter i sit nærområde og var i højeste grad i øjenkontakt med mange af vælgerne i kommunen.

De tre børn på 19, 13 og 5 år har gennem årene givet Torben Nielsen en tilknytning til daginstitutions- og skoleverdenen samt andre steder, hvor hans børn har haft deres færden. Det har givet ham en indsigt i mange forskellige forhold, og den har han kunnet bruge i sit byrådsarbejde.

Torben Nielsen døde kun 42 år gammel. Han stod midt i livet og midt i de mange opgaver og oplevelser, han havde som politiker og familiefar. Det er alt for kort tid at få sammen med dem, man holder af.

Vores tanker og medfølelse går til Torben Nielsens kone, tre børn og resten af hans familie.

Æret være Torben Nielsens minde.

 

Dagens Gossip