Dødsfald: Erhvervsmanden Haldor Topsøe er død

21/05/2013 08:27

BNB

Nyheder
»Det er en erhvervsmand af en helt speciel kaliber, der er gået bort. Haldor Topsøe er ikke lige så kendt i offentligheden som Mærsk Mc-Kinney Møller, men han har haft meget stor betydning både i udlandet og herhjemme,« siger Berlingskes Thomas Larsen, der på fredag udgiver en bog om Haldor Topsøe. Indtil for få dage siden var Haldor Topsøe endnu så stærk, at han tog aktivt del i sin virksomheds store ekspansion på de globale markeder. Haldor Topsøe var blot få uger inden sin 100 års fødselsdag så uheldig at falde og brække hoften, hvilket førte til en aflysning af et to-dages fødselsdagsarrangement, der var planlagt til den 16. og 17. maj. BNB

Mest læste i dag

»Det er en erhvervsmand af en helt speciel kaliber, der er gået bort. Haldor Topsøe er ikke lige så kendt i offentligheden som Mærsk Mc-Kinney Møller, men han har haft meget stor betydning både i udlandet og herhjemme,« siger Berlingskes Thomas Larsen, der på fredag udgiver en bog om Haldor Topsøe.

Indtil for få dage siden var Haldor Topsøe endnu så stærk, at han tog aktivt del i sin virksomheds store ekspansion på de globale markeder.

Haldor Topsøe var blot få uger inden sin 100 års fødselsdag så uheldig at falde og brække hoften, hvilket førte til en aflysning af et to-dages fødselsdagsarrangement, der var planlagt til den 16. og 17. maj.

BNB