Dødsfald: Skuespillerinden Beatrice Palner død af kræft

09/04/2013 08:58

BNB

Nyheder
Hun sov ind torsdag i sidste uge, skriver billed-bladet.dk. Beatrice Palner fik konstateret kræft i januar, men den 75-årige skuespillerinde måtte erkende, at at hun var uhelbredeligt syg. Op gennem især 70erne blev Beatrice Palner især kendt for sit ægteskab med musikeren Ole Nezer, med hvem hun drev flere værtshuse i det indre København. Parret optrådte ofte i pressen. De drev blandt andet Hygg-Inn og Nezers Pianobar i Løngangsstræde, som blev en populær scene for mange jazzmusikere fra ind- og udland, blandt andet netop afdøde Ole Ousen, kendt fra Ørkenens Sønner. Parret var populært blandt deres mange gæster, både de optrædende og publikum. Beatrice Palners film-karriere løb over tre faser, komedier i 60erne med klassikere som ’Frk. Nitouche' og ’Passer passer piger'. 70erfilm som ’Terror' og ’Du er ikke alene' og endelig 80er-film som ’Take It Easy', der handler om pianisten Leo Mathiesen. Overalt hvor Beatrice Palner kom, var der smil. Sådan er hun beskrevet flere gange. Beatrice Palner optrådte på mange teatre, blandt andet Det ny Teater. Hun har gennem årene optrådt i cabareter og revyer i Aarhus og Rottefælden i Svendborg. Hun var en kort overgang gift skuespillerkollegaen Henning Palner, inden hun blev til fru Nezer. Beatrice Palner mistede sin elskede Ole i 1997. Beatrice Palner efterlader sig to sønner og to børnebørn.

Mest læste i dag

Hun sov ind torsdag i sidste uge, skriver billed-bladet.dk.

Beatrice Palner fik konstateret kræft i januar, men den 75-årige skuespillerinde måtte erkende, at at hun var uhelbredeligt syg.

Op gennem især 70erne blev Beatrice Palner især kendt for sit ægteskab med musikeren Ole Nezer, med hvem hun drev flere værtshuse i det indre København. Parret optrådte ofte i pressen. De drev blandt andet Hygg-Inn og Nezers Pianobar i Løngangsstræde, som blev en populær scene for mange jazzmusikere fra ind- og udland, blandt andet netop afdøde Ole Ousen, kendt fra Ørkenens Sønner. Parret var populært blandt deres mange gæster, både de optrædende og publikum.

Beatrice Palners film-karriere løb over tre faser, komedier i 60erne med klassikere som ’Frk. Nitouche' og ’Passer passer piger'. 70erfilm som ’Terror' og ’Du er ikke alene' og endelig 80er-film som ’Take It Easy', der handler om pianisten Leo Mathiesen.

Overalt hvor Beatrice Palner kom, var der smil. Sådan er hun beskrevet flere gange.

Beatrice Palner optrådte på mange teatre, blandt andet Det ny Teater. Hun har gennem årene optrådt i cabareter og revyer i Aarhus og Rottefælden i Svendborg.

Hun var en kort overgang gift skuespillerkollegaen Henning Palner, inden hun blev til fru Nezer. Beatrice Palner mistede sin elskede Ole i 1997.

Beatrice Palner efterlader sig to sønner og to børnebørn.