Dommer løslader fire for drabsforsøg

To kvinder og to mænd er mandag blevet løsladt af en dommer efter et grundlovsforhør, hvor de alle var sigtet for drabsforsøg, efter en 33-årig mand søndag aften blev stukket i lysken med en kniv under et drikkelag i Kaas ved Pandrup i Nordjylland.

Det oplyser anklager Søren Beckermann ved Nordjyllands Politi til Ritzau.

De to mænd på 48 og 52 år og kvinderne på 38 og 45 år var i huset, da offeret blev stukket.

Da ambulance og politi når frem søndag aften finder man den 33-årige, der er såret af et knivstik i lysken, i et værelse. De to mænd er i gang med at give ham førstehjælp.

- Han har ingen puls, da han bliver fundet, men i ambulancen på vej til sygehuset, får man pulsen op igen, sagde vagtchefen ved Nordjyllands Politi, Henrik Beck, til Ritzau.

Den 33-årige mand er mandag uden for livsfare, men det har været svært for politiet at finde ud af, hvad der er foregået i huset.

- Der har været noget drikkelag. De er alle fire kraftigt berusede og har foreløbig ikke sagt noget om, hvad der er sket. Så vi ved ikke, om han har stukket sig selv, men vi behandler sagen som et drabsforsøg, fortalte vagtchefen.

Den 33-årige samt en mand og en kvinde var tilsyneladende på besøg hos det par, der bor i huset. Manden har angiveligt fået knivstikket i køkkenet.

- Der er blodspor fra køkkenet til det værelse, han bliver fundet i, og vi har fundet den kniv, som blev brugt, gemt af vejen i køkkenet, fortalte Henrik Beck.

Kriminalteknikere blev tilkaldt for at undersøge huset og sikre eventuelle spor.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip