DONGs nummer 2 fratræder

03/10/2013 12:16

BNB

Nyheder
"Jeg vil gerne sige Carsten tak for den enorme indsats han har gjort for selskabet igennem en lang årrække. Han har været en værdifuld og loyal del af DONG Energy's ledelse i alle årene. Jeg ønsker ham held og lykke med nye udfordringer," siger DONG Energys koncernchef Henrik Poulsen i en kommentar til udskiftningen i topledelsen.Carsten Krogsgaard Thomsen blev den 12. marts 2012 konstituereret som administrerende direktør for DONG, efter at Anders Eldrup var blevet fyret. Konstitueringen var imidlertid begrænset til den 1. november 2012, hvor den daværende TDC-topchef Henrik Poulsen kunne overtage jobbet."Marianne Wiinholt er den helt rette til jobbet, og jeg glæder mig over, at vi internt i DONG Energy har en fuldt ud kompetent afløser, der er klar til at tage over," siger Henrik Poulsen om den nyudnævnte CFO.Marianne Wiinholt er cand. merc. aud. fra CBS og statsautoriseret revisor. Hun har været i DONG Energy siden 2004. Indtil foråret 2013 var hun Senior Vice President i Corporate Finance og siden da i DONG Energy Customers & Markets.

Mest læste i dag

"Jeg vil gerne sige Carsten tak for den enorme indsats han har gjort for selskabet igennem en lang årrække. Han har været en værdifuld og loyal del af DONG Energy's ledelse i alle årene. Jeg ønsker ham held og lykke med nye udfordringer," siger DONG Energys koncernchef Henrik Poulsen i en kommentar til udskiftningen i topledelsen.

Carsten Krogsgaard Thomsen blev den 12. marts 2012 konstituereret som administrerende direktør for DONG, efter at Anders Eldrup var blevet fyret. Konstitueringen var imidlertid begrænset til den 1. november 2012, hvor den daværende TDC-topchef Henrik Poulsen kunne overtage jobbet.

"Marianne Wiinholt er den helt rette til jobbet, og jeg glæder mig over, at vi internt i DONG Energy har en fuldt ud kompetent afløser, der er klar til at tage over," siger Henrik Poulsen om den nyudnævnte CFO.

Marianne Wiinholt er cand. merc. aud. fra CBS og statsautoriseret revisor. Hun har været i DONG Energy siden 2004. Indtil foråret 2013 var hun Senior Vice President i Corporate Finance og siden da i DONG Energy Customers & Markets.