Dortmund-boss freder træner trods nedrykningsplads

15 point for 17 kampe og en placering under nedrykningsstregen.

Det er den sensationelt ringe status for Borussia Dortmund ved Bundesligaens vinterpause, men det får ingen konsekvenser for træner Jürgen Klopp, forsikrer klubbens sportsdirektør.

- Vi er faste i troen på, at vi kommer ud af den svære situation sammen, siger Michael Zorc til Kicker.

I den sidste runde inden pausen tabte Dortmund til en anden bundklub Werder Bremen, hvilket var sæsonens 10. nederlag i ligaen.

- Det er hårdt for alle, der bekymrer sig om Borussia Dortmund, men klubben vil komme tilbage. Jeg tror stadig på, at det bliver bedre, siger Zorc.

Han hæfter sig ved, at truppen har været hårdt ramt af skader i efteråret, men at Klopp efter pausen igen råder over stort set alle spillere.

Derfor tror han på, at holdet kan avancere i stillingen i forårssæsonen.

- Sæsonen er ikke slut endnu. Vi har stadig 17 kampe tilbage, og det vigtigste er, at vi har en næsten komplet trup, når vi går ind i forberedelserne.

- Indtil videre har vi manglet stabilitet, men vi kommer tilbage. Det vil blive meget sværere at slå os, og vi vil komme til at vinde kampe igen. Vi vil kæmpe os tilbage med al vores magt, siger Zorc.

Dortmund har store resultater at leve op til. I de seneste fire sæsoner er det blevet til to mesterskaber og senest to andenpladser efter Bayern München.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip