Dortmund-chef: Reus kan blive som Seeler og Gerrard

Selv om den tyske storklub Borussia Dortmund i denne sæson har sejlet rundt i dyb sportslig krise, er det tirsdag lykkedes at forlænge kontrakten med klubbens mest ombejlede profil, landsholdsspilleren Marco Reus.

Derfor er stoltheden også udtalt på direktørgangene i klubben, efter at offensivspilleren har sat sin underskrift på en kontrakt gældende til 2019.

- Marco kan tegne en æra i Dortmund, sådan som Uwe Seeler gjorde i Hamburg og Steven Gerrard i Liverpool, siger administrerende direktør Hans-Joachim Watzke til klubbens hjemmeside.

- At han bekender sig til os midt i en sportslig krise viser, hvor højt han identificerer sig med klubben, og det gør os meget stolte.

Marco Reus har været sat i forbindelse med en lang række europæiske storklubber, fordi han i sin hidtidige kontrakt havde en klausul, så han kunne skifte, hvis en klub bød 25 millioner euro (187,5 millioner kroner) for ham.

- Marco kunne nærmest skifte til en hvilken som helst topklub i verden, konstaterer Dortmunds sportsdirektør, Michael Zorc.

Den nye kontrakt skulle ikke indeholde en lignende bestemmelse.

Reus er født i Dortmund og spillede ungdomsfodbold i klubben. Som senior fik han sit gennembrud i 2. ligaklubben Rot-Weiss Ahlen, inden han via Mönchengladbach kom tilbage til barndomsklubben i sommeren 2012.

- Dortmund er min hjemby, og Borussia er bare min klub, lyder det efter kontraktunderskrivelsen fra Marco Reus.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip