Dortmund-chef: Reus kan blive som Seeler og Gerrard

Selv om den tyske storklub Borussia Dortmund i denne sæson har sejlet rundt i dyb sportslig krise, er det tirsdag lykkedes at forlænge kontrakten med klubbens mest ombejlede profil, landsholdsspilleren Marco Reus.

Derfor er stoltheden også udtalt på direktørgangene i klubben, efter at offensivspilleren har sat sin underskrift på en kontrakt gældende til 2019.

- Marco kan tegne en æra i Dortmund, sådan som Uwe Seeler gjorde i Hamburg og Steven Gerrard i Liverpool, siger administrerende direktør Hans-Joachim Watzke til klubbens hjemmeside.

- At han bekender sig til os midt i en sportslig krise viser, hvor højt han identificerer sig med klubben, og det gør os meget stolte.

Marco Reus har været sat i forbindelse med en lang række europæiske storklubber, fordi han i sin hidtidige kontrakt havde en klausul, så han kunne skifte, hvis en klub bød 25 millioner euro (187,5 millioner kroner) for ham.

- Marco kunne nærmest skifte til en hvilken som helst topklub i verden, konstaterer Dortmunds sportsdirektør, Michael Zorc.

Den nye kontrakt skulle ikke indeholde en lignende bestemmelse.

Reus er født i Dortmund og spillede ungdomsfodbold i klubben. Som senior fik han sit gennembrud i 2. ligaklubben Rot-Weiss Ahlen, inden han via Mönchengladbach kom tilbage til barndomsklubben i sommeren 2012.

- Dortmund er min hjemby, og Borussia er bare min klub, lyder det efter kontraktunderskrivelsen fra Marco Reus.

/ritzau/

Top partnere


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip