Dortmund henter vigtig sejr i tysk bundstrid

20/02/2015

Storklubben Borussia Dortmund hentede fredag aften en vigtig sejr i kampen om at komme væk fra nedrykningsstregen i Bundesligaen.

På udebane sejrede Dortmund med 3-2 over bundproppen VfB Stuttgart, og inden at resten af holdene har spillet 22. spillerunde, er Dortmund på 10.-pladsen med fire point ned til en nedrykningsplads.

Tre af målene blev scoret i en underholdene første halvleg. Dortmunds Ilkay Gündogan lignede med sin 2-1-scoring kort før pausen længe kampens sidste målscorer, inden Marco Reus i slutfasen scorede til 3-1 og Stuttgarts Georg Niedermeier reducerede.

Pierre-Emerick Aubameyang havde bragt udeholdet foran 1-0, mens Stuttgarts Florian Klein havde udlignet til 1-1 på et straffespark.

Efter pausen var Dortmund dominerende, og Stuttgart ligner i øjeblikket et hold på vej ned i 2. Bundesliga. Traditionsklubben har ikke vundet i seks kampe i træk og har fire point op til en redning.

Til gengæld er Dortmund oppe på tre ligasejre i træk.