Dortmund pressede Malaga i bund

Borussia Dortmund risikerer om en uge at blive straffet hårdt, hvis Malaga skulle ende med at spille sig videre til semifinalerne i Champions League på bekostning af de tyske mestre.

Træner Jürgen Klopps Dortmund-mandskab måtte onsdag nøjes med 0-0, selv om gæsterne havde chancerne til en sikker sejr.

Tyskerne lagde fra første fløjt et langt og vedvarende tryk ned mod Malagas mål, og det var lidt et under, at spanierne holdt nullet i kampens indledning.

Mario Götze misbrugte på det skammeligste en friløber, hvor han alene med Malaga-målmand Willy fik sendt et slattent skud af sted. Marco Reus og Robert Lewandowski var heller ikke dygtige nok, når de fik chancen.

Malaga overlod alt initiativ til gæsterne, og det virkede en anelse naivt med tanke på, at tyskerne i næste uges returopgør har sit eget publikum i ryggen i Dortmund.

I det sidste kvarter af første halvleg lykkedes det et par gange for Malaga at få de spanske tilskuere op af stolene.

Et hjørnespark tre minutter før pausen resulterede i en dobbeltchance, da Dortmund-keeper Roman Weidenfeller fik reddet et hovedstødsforsøg fra Weligton.

Jeremy Toulalan opsnappede returen, men måtte se sit hovedstød blive reddet på målstregen af en tysk forsvarsspiller.

Meget mere var der ikke i Malaga, og i de sidste 45 minutter var det igen Dortmund-spillerne, der gjorde mest for at få den første scoring.

Det lykkedes dog aldrig at få bolden over målstregen, og derfor kan returopgøret i Tyskland blive en nervøs affære for Borussia Dortmund.

/ritzau/

 

Dagens Gossip