Dortmund-træner: Jeg må til lægen efter dette her

10/04/2013 02:10

BNB

Nyheder
Holdet var bagud 1-2 mod Malaga i Champions League-kvartfinalen, men på to mål i overtiden vandt de sidste to års tyske mestre alligevel 3-2 og kom i kvartfinalen. - Efter dette her må jeg til lægen. Jeg kan slet ikke beskrive den følelse, jeg har i kroppen, sagde Borussia Dortmunds træner, Jürgen Klopp, efter kampen ifølge BBC. - Første halvleg var den dårligste, vi har spillet i denne sæsons Champions League. Vi var alt for nervøse, og så scorede Malaga på deres første rigtige chance. Det gjorde livet svært for os, sagde Jürgen Klopp. - I anden halvleg blev det bedre, men Malaga spillede klogt. Jeg synes dog, at det over to kampe var fortjent, at vi vandt, sagde Borussia Dortmund-træneren. - Det her er en af de bedste aftener nogensinde. Vi skal feste hele natten. Hvis vi spiller sådan her i semifinalen, bliver vi svære at slå, sagde Jürgen Klopp,

Mest læste i dag

Holdet var bagud 1-2 mod Malaga i Champions League-kvartfinalen, men på to mål i overtiden vandt de sidste to års tyske mestre alligevel 3-2 og kom i kvartfinalen.

- Efter dette her må jeg til lægen. Jeg kan slet ikke beskrive den følelse, jeg har i kroppen, sagde Borussia Dortmunds træner, Jürgen Klopp, efter kampen ifølge BBC.

- Første halvleg var den dårligste, vi har spillet i denne sæsons Champions League. Vi var alt for nervøse, og så scorede Malaga på deres første rigtige chance. Det gjorde livet svært for os, sagde Jürgen Klopp.

- I anden halvleg blev det bedre, men Malaga spillede klogt. Jeg synes dog, at det over to kampe var fortjent, at vi vandt, sagde Borussia Dortmund-træneren.

- Det her er en af de bedste aftener nogensinde. Vi skal feste hele natten. Hvis vi spiller sådan her i semifinalen, bliver vi svære at slå, sagde Jürgen Klopp,