DR afslører: X-Factor fortsætter med 8. sæson

Martin, Linda, Thomas, Sara, Ida, Chresten og Anthony Jasmin. Nogle navne står måske klarere i danskernes erindring end andre.

Men fælles for dem alle er, at de af seerne er blevet vurderet i besiddelse af den såkaldte X Faktor og dermed værdige til at vinde talentshowet af samme navn.

DR afslører nu, at den danske seermagnet, der i år trak 1,5 million seere, kommer med en 8. sæson i 2015.

Hvad det er for en særlig faktor, der fastholder seerne sæson efter sæson, er DR1's kanalchef, Pil Gundelach Brandstrup, ikke i tvivl om.

- Det er velproduceret, vækker store følelser og dramatik, rummer spændende udviklingshistorier, skaber debat og etablerer et fælles rum, siger hun.

Pil Gundelach Brandstrup mener ligefrem, der er tale om, at X Factor skaber et kulturelt fællesskab.

- Der er efterhånden langt imellem de kulturelle fællesskaber i Danmark. Men gennem syv sæsoner er det lykkedes DR1 at gøre X Factor til et af dem, siger hun.

For danskere, der selv mener, de går rundt og udstråler uopdaget X Faktor, bliver der altså igen mulighed for at stille sig i kø til precasting, når de finder sted i Aarhus og København til efteråret

Håbefulde talenter skal dog være opmærksomme på, at man for at stille op til X Factor skal være fyldt 15 år inden 1. februar 2015. Læs mere om, hvordan man tilmelder sig på: www.dr.dk/xfactor

Newspaq

 

Dagens Gossip