DR: Kåre Quist skifter fra Kontant til TV Avisen

Efter fem år som vært på det kritiske forbrugerprogram Kontant på DR1, skifter værten Kåre Quist nu til TV Avisens udsendelse klokken 21.30.

Fra nytår bliver han makker med Kim Bildsøe Lassen og Lillian Gjerulf Kretz, og rollen som vært på TV Avisen er ikke helt ny for ham.

I de seneste år har Kåre Quist med jævne mellemrum været vikar på TV Avisen, men nu rykker han altså ind i TVA-studiet permanent.

- Kåre Quist er i mine øjne en unikt dygtig tv-journalist. Han ejer en helt særlig blanding af journalistisk tæft og en sympatisk personlighed, der på én gang formår at være knivskarp, fair og åben over for de personer, han interviewer,” siger chefen for TV Avisen, Naja Nielsen.

Kåre Quist begynder i sit nye job fra 1. januar, men der vil dog være et lille overlap mellem de to job, da han er vært på de første TV Aviser i uge 1 og samtidig er vært på ’Kontant’ den 8. januar.

Ny vært på ’Kontant’ bliver 33-årige Jakob Krogh, der dermed får sin værtsdebut. Jakob Krogh er cand. comm. fra RUC i journalistik og historie og bachelor i journalistik fra University of Queensland i Australien.

Han har arbejdet i DR siden han var færdig med studierne for seks år siden, og han var for øvrigt også i praktik hos DR Nyheder under uddannelsen.

 

Dagens Gossip