DR lover bedre vejrudsigter: Se det nye vejrstudie her

DR lover ikke bedre vejr, men bedre udsigter, når man mandag den 7, januar er klar til at sende fra et helt nyt vejrstudie i DR Byen.

Dermed forlader vejrværterne den tidligere lokaltion på Islands Brygge, for i stedet at rykke ind i stueetagen i DR Byen.

Fremover bliver vejrmagasinet ’Vores Vejr’ på DR1 og vejrudsigterne i for eksempel TV-Avisen og på DR Update nemlig sendt fra studiet.

Samtidig med at DRs vejrværter flytter for sig selv, får de også en langt større værktøjskasse at arbejde med end tidligere.

- Når vores nye vejrsystem bliver sammenholdt med en touch-skærm, ny 3D-grafik og en kæmpe vejrskærm på 2,5 gange 4 meter, får vi virkelig mulighed for at lave vores vejrudsigter på nye og imponerende måder, siger Christian Rohde, der er ledende producer hos DR Nyheder og har været projektleder på etableringen af det nye vejrstudie.

Samtidig får forbipasserende i Emil Holms Kanal i København mulighed for at kigge ind i vejrstudiet, der ligger mellem Koncerthuset og studierne langs kanalen. Når det bliver godt vejr, bliver der også mulighed for at lave vejrudsigterne lige uden for studiet og ned til kanalen i Ørestad.

DRs meteorologer og vejrværter fik i sidste uge en ny kollega. Nemlig Mikael Jarnvig, der den 1. februar vender tilbage til DR.

Det sker nærmest præcis 25 år efter, at han var med til at lave de første faste vejrudsigter i DRs Søndagsaviser fra den 31. januar 1988.

Dermed er det faste vejrteam nu Jesper Theilgaard, Søren Jacobsen, Anja Fonseca, Line Friis Frederiksen, Mikkel Fønsskov, Cecilie Hother - og Mikael Jarnvig.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip