DR stopper de direkte lottotrækninger

DR sløjfer fra 1. december OnsdagsLotto, lotto om lørdagen samt Boxen. De sendes henholdsvis sent onsdag aften, lørdag aften og søndag eftermiddag.

DR begrunder det med, at de har lavet en aftale med Danske Spil om at stoppe transmissionerne fra de direkte lottotrækninger. I stedet vil kanalen vise et skilt med tallene fra ugens aktuelle trækning klokken 18.58 om lørdagen - umiddelbart efter TV-Avisen.

Desuden vil særligt interesserede fortsat kunne følge den direkte trækning på Danske Spils hjemmeside.

- Efter det seneste års kanalomlægninger i DR, har vi også ønsket at kigge lidt nærmere på, om de faste formater på DR1's sendeflade er tidssvarende og up to date. Her har vi ment, at det er lang tid at bruge 10 minutter på lottotrækningen. DR vil imidlertid gerne stadig give seerne den service, og derfor bliver det lige efter TV-Avisen, at de fremover kan få tallene, siger Pil Gundelach Brandstrup, der er kanalchef på DR1.

Efter trækningen vil man også kunne finde lotto- og jokertal samt præmieprognose på DRs tekst-tv.

Fra den 1. december udgår programmerne 'OnsdagsLotto' sent onsdag aften og 'Boxen' søndag eftermiddag også fra DR1. Her vil resultaterne også fortsat kunne ses på DRs tekst-tv.

 

Dagens Gossip