To dræbt i frontalt sammenstød på Sjælland

To unge mennesker - en mand og en kvinde - har mistet livet i en voldsom trafikulykke øst for byen Svinninge i Nordvestsjælland.

En tredje person meldes i livsfare, og derudover er tre andre kommet lettere til skade i ulykken, oplyser politiet natten til søndag.

- Det er et frontalsammenstød i forbindelse med en overhaling, fortæller vagtchef Henrik Møller Nielsen fra Midt- og Vestsjællands Politi.

- Ulykken sker, da en bilist kommer kørende med høj hastighed og foretager en overhaling af tre til fire biler i en svag højrekurve. Men den når ikke at komme ind igen og kører frontalt ind i en modkørende bil, tilføjer han.

Der sad tre personer i begge biler.

Ulykken fandt sted lørdag aften på Landevejen mellem Svinninge og Holbæk. Politiet blev alarmeret klokken 20.40.

De to omkomne kørte i den bil, som foretog den hasarderede overhaling. Der er tale om en 22-årig kvinde fra Asnæs og en 27-årig mand fra Snertinge, oplyser politiet. De pårørende er underrettet.

Det vides endnu ikke, om det var kvinden eller manden, som sad bag rattet. De blev begge slynget ud af bilen.

- De to personer bliver fundet dræbt, mens føreren i den modkørende bil bliver fastklemt og er svært tilskadekommen og i livsfare, fortæller Henrik Møller Nielsen fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Personen, som nu svæver mellem liv og død på Rigshospitalet, er en 18-årig mand fra Mørkøv. De to andre passager i denne bil - også to unge mænd - er lettere tilskadekomne. Det samme gælder den tredje person i den anden bil.

Efter trafikulykken afspærrede politiet området, og var derude med flere patruljer - også med hundepatruljer for at lede efter flere tilskadekomne i mørket.

Bilinspektører skal nu undersøge ulykkesstedet nærmere. Blandt andet for at blive klogere på hvor hurtigt, at den overhalende bil kørte.

/ritzau/

 

Dagens Gossip