Drama: Denne gris har netop ædt en to-årig dreng

14/11/2014 15:17

Anders Reinholdt

Nyheder
En to-årig dreng blev angrebet og ædt af en gris i den kinesiske provins, efter han havde leget med grisen. Det skriver Bild. Mens forældrene var i familiens hus, var deres søn kravlet ind i stalden til dyret, hvorefter de hørte højlydte skrig og styrtede ud til grisen og drengen, men for sent. - Da vi kom derud, så vi, hvordan den tykkede på vores søns hoved, sagde faren til kinesiske medier. Soen havde netop fået en baby-gris, som en so for alt i verden vil beskytte. Og det kan gøre ellers fredelige søer aggressive. - De angriber alt det, de ser som en trussel mod deres pattegrise, sagde politi-kilder til Daily Mail, skriver Bild. Hele landsbyen ilede til stedet, og de fik hurtigt indfanget grisen, som de klyngede op og sprættede maven op på for at få den lille dreng ud.

Mest læste i dag

En to-årig dreng blev angrebet og ædt af en gris i den kinesiske provins, efter han havde leget med grisen. Det skriver Bild.

Mens forældrene var i familiens hus, var deres søn kravlet ind i stalden til dyret, hvorefter de hørte højlydte skrig og styrtede ud til grisen og drengen, men for sent.

- Da vi kom derud, så vi, hvordan den tykkede på vores søns hoved, sagde faren til kinesiske medier.

Soen havde netop fået en baby-gris, som en so for alt i verden vil beskytte. Og det kan gøre ellers fredelige søer aggressive.

- De angriber alt det, de ser som en trussel mod deres pattegrise, sagde politi-kilder til Daily Mail, skriver Bild.

Hele landsbyen ilede til stedet, og de fik hurtigt indfanget grisen, som de klyngede op og sprættede maven op på for at få den lille dreng ud.