Drama efter Vild Med Dans: Skuffelse og raseri efter showet

13/10/2013 10:24

admin

Nyheder
- Jeg vil ikke udtale mig, for så siger jeg bare noget, jeg fortryder. Så derfor har jeg ingen kommentarer. Sådan lød det fra den professionelle danser, Marc Christensen, der lørdag aften røg ud af showet sammen med sin partner, skuespilleren Charlotte Fich. Parret havde danset en rumba, som dommerne havde givet dem 20 point for. Det var langt fra den laveste karakter på aftenen, hvor den udskældte tidligere professionelle fodboldspiller, Allan Simonsen, trods sine kun otte point igen reddede skindet i showet takket være seerne. Men sådan er gamet, siger dommerne, der mener, at danserne skal huske på, at det er et underholdningsshow. - Selvfølgelig er man skuffet, sådan er det, når man ryger ud. Og de professionelle dansere er jo også konkurrencemennesker. De kigger nok mere på det som en dansekonkurrence, siger dommer Anne Laxholm. Det var anden gang, Charlotte Fich og Marc Christensen endte i omdans, og nu sluttede eventyret altså for skuespillerinden. Men hun synes, at hun trods alt tager noget med fra dansegulvet. - Jeg har lært noget om samarbejde, og jeg har prøvet at performe indenfor noget, jeg slet ikke er vant til, siger hun. - Jeg har aldrig svedt så meget, som i vores træningstimer. Det har været en blanding af fryd og smerte, siger hun. Der er nu syv par tilbage i konkurrencen. Newspaq

Mest læste i dag

- Jeg vil ikke udtale mig, for så siger jeg bare noget, jeg fortryder. Så derfor har jeg ingen kommentarer.

Sådan lød det fra den professionelle danser, Marc Christensen, der lørdag aften røg ud af showet sammen med sin partner, skuespilleren Charlotte Fich.

Parret havde danset en rumba, som dommerne havde givet dem 20 point for. Det var langt fra den laveste karakter på aftenen, hvor den udskældte tidligere professionelle fodboldspiller, Allan Simonsen, trods sine kun otte point igen reddede skindet i showet takket være seerne.

Men sådan er gamet, siger dommerne, der mener, at danserne skal huske på, at det er et underholdningsshow.

- Selvfølgelig er man skuffet, sådan er det, når man ryger ud. Og de professionelle dansere er jo også konkurrencemennesker. De kigger nok mere på det som en dansekonkurrence, siger dommer Anne Laxholm.

Det var anden gang, Charlotte Fich og Marc Christensen endte i omdans, og nu sluttede eventyret altså for skuespillerinden. Men hun synes, at hun trods alt tager noget med fra dansegulvet.

- Jeg har lært noget om samarbejde, og jeg har prøvet at performe indenfor noget, jeg slet ikke er vant til, siger hun.

- Jeg har aldrig svedt så meget, som i vores træningstimer. Det har været en blanding af fryd og smerte, siger hun.

Der er nu syv par tilbage i konkurrencen.

Newspaq