Drama i Næstved: Betjent blev slæbt efter flygtende bil ført af narkobilist

Det var nær gået helt galt for en betjent fra Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi i går eftermiddag.

Ved en rutinekontrol i krydset ved Farimagsvej og Hvedevænget i Næstved standsede patruljen en bil med to unge mænd. Da en betjent ville rette henvendelse ved passagerdøren i bilen, accellererede føreren og foretog en uvending.

Imens forsøgte betjenten at holde fast. Han blev slæbt adskillige meter efter bilen, men måtte slippe sit tag i bilen for ikke at blive mast op mod en husrække på Farimagsvej.

Bilen lavede endnu en u-vending og fortsatte mod banegården i Næstved i høj fart. Så langt nåede bilist og passager dog ikke.

De smed bilen ved en tankstation på Farimagsvej, og de to mænd stak af. Den ene blev løbet op af politiet på vejen, mens den anden blev fanget i nærheden af Axeltorv.

Føreren af bilen viste sig at være en 20-årig mand. Han blev narkotestet, og testen var positiv for cannabis. Han havde også 14,5 gram hash i lommen. Derfor blev han sigtet for kørsel i påvirket tilstand og for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Både den 20-årige og hans 18-årige passager er desuden sigtet for vold mod politiet og for at forvolde fare for en andens liv.

Betjenten kom ikke alvorligt til skade, men fik nogle knubs og hudafskrabninger. Han blev behandlet på skadestuen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip