Dramatisk billedserie: Surfer undgår med nød og næppe et hajangreb

Da 38-årige Andy Johnston i nærheden af Perth i Australien surfede med sine venner tilbage i september, havde han ikke regnet med at komme i nærkontakt med en stor hvidhaj, skriver Esperance Express.

Det var ikke desto mindre tilfældet. Og da det gik op for vennerne på land, begyndte de at råbe til han. Nogle styrtede endda ud i vandet til ham i ren panik, men Johnston bevarede overblikket.

- Jeg forsøgte at bevare roen og ikke flippe ud, men jeg vidste ikke, at hajen var helt så tæt på, som den egentlig var, siger han.

Johnston blev med at surfe mod land med hajen i hælene, og til sidst ramte han en bølge, der tog ham helt ind til land, og da hajen igen svømmede væk, kunne vennerne og andre strandgæster ånde lettet op.

- Vi var bare på en strandtur, da vi så skyggen i vandet og begyndte at råbe, siger Frits de Bruyn til Daily Mail.

Han tog billeder af hele episoden.

- Hajen var kun en menneskelængde bag hele tiden, siger han.

Området er kendt for hajangreb, og så sent som i sidste måned mistede en anden surfer sin venstre underarm og højre hånd, men det slår ikke sådan Johnston af brættet.

- Hver gang jeg går i vandet, ved jeg, det kan blive min sidste dag - det er bare en af ​​de risici, der er ved at være surfer, siger han.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip