Dramatisk styrt: Madonna alligevel kvæstet

En dramatiske scene udspillede sig, da Madonna onsdag optrådte til årets Brit Awards med sin nye single "Living for Love," som er førstesinglen på hendes nye album "Rebel Heart." Under fremførelsen kom den 56-årige sangerinde i voldsom karambolage med sit volumiøse scenetøj.

Madonna blev trukket baglæns af sin Armani-designende kappe, som skulle falde fra hendes skuldre. Kappen var bundet så stramt, at hendes dansere ikke kunne trække den af, så Madonna blev durk kastet mod gulvet fra den trappesats, hun stod på.

-Jeg marcherede ind som en dronning, jeg gik til toppen af ​​trappen, og jeg trak den silkebløde snor, som ikke ville gå op, siger Madonna om sekundet før det dramatiske styrt i et interview med "The Jonathan Ross Show."

Omtumlet landende hun på ryggen, men som den erfarne sangveteran, hun er, lod hun showet gå videre, rejste sig op, fandt beatet og fortsatte nummeret.

- Jeg havde to valg: Jeg kunne enten blive kvalt eller falde, og jeg valgte at falde, siger "Dress You Up"-sangerinden.

Senere brugte hun sin Instagram-profil til at fortælle, at hun var okay efter ulykken, men nu viser det sig, at faldet er mere alvorligt end først antaget.

- Jeg fik en smule piskesmæld, og jeg slog bagsiden af mit hoved. Der stod en mand indtil klokken 03 om natten med en lommelygte for at sikre, at jeg fortsat var ved bevidsthed, siger Madonna og fortsætter:

- Det var et mareridt. Jeg vil gerne være fantastisk og lave magi, men jeg skabte et rædselsshow for alle. Jeg kan lide at lave et farligt show, men ikke skabe decideret fare, lyder det fra sangerinden.

Madonna kommer forbi Danmark på en endnu ukendt dato og sted i forbindelse med "Rebel Heart"-udgivelsen.

Se det dramatiske styrt her: https://www.youtube.com/watch?v=wDcAQrgn50o

Newspaq

 

Dagens Gossip