Dramatisk tragedie på benzintanken: Døde af skræk ved siden af benzinstanderen

I den tyske by Siegburg ved Kölln udspillede der sig sidste weekend et drama af rang, da en 70-årig bilist kørte ind i foranholdende biler og forårsagede  et harmonikasammenstød. En 82-årig mand blev kørt over, og da den 70-årige steg ud af sin bil for at kigge på skaderne, så han manden og døde af skræk. Det skriver Bild.

Han fik et hjerteanfald og døde på stedet. Flere læger forsøgte at genoplive manden, uden held.

Bedre gik det for den 82-årige, der efter flere dages kritisk tilstand nu meldes uden for livsfare, fortæller tysk politi.

Ulykken skete, da den 70-årige kørte ind for at tanke med sin Mercedes A-klasse, men han bankede lige ind i den 82-åriges Opel Astra, så flere biler stødte sammen, og den 82-årige blev fanget på asfalten. Politiet mener, den 70-årige mand allerede på det tidspunkt havde fået et hjerteanfald, der også var årsag til ulykken.

På benzintankens overvågningsbilleder ser man den 70-årige mand humpe ud af sin Mercedes, før han faldt sammen få meter fra den 82-årige anden mand.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip