Dr.dk lancerer ny musiktjeneste

Al den musik, som DRs dj’s hver dag udvælger og præsenterer lytterne for, via playlisterne og i DRs mange musikprogrammer, kan man høre med et klik, eller touch - sitet er nemlig også er tilgængeligt på mobilen.

Udover musikken, er mange af oplysningerne fra DRs omfattende diskotek, også lagt ud til brugerne. Sitet åbner med flere end 200.000 sider, en for hver kunstner og sang, der er blevet spillet siden 2010.

- Med det nye musiksite sikrer vi, at DRs opgave og rolle som musikformidler bliver styrket. Specielt yngre målgrupper orienterer sig om musik via de digitale medier, og med musiksiderne kan vi gøre en ny generation opmærksomme på mængden, bredden og kvaliteten af de mange og varierede musiktilbud, vi har i radioen, siger DRs redaktør for digital radio Erik Henz Kjeldsen.Thomas Dose er chef for DRs diskotek og hovedarkitekten bag musiksiderne på dr.dk.

- Med det nye musiksite åbner DR for en verden af nye musikoplevelser. DR spiller ikke bare musik, men bruger mange kræfter på at udvælge det bedste, det vigtigste og nyeste til lytterne, siger Thomas Dose.Sitet kan opleves på dr.dk/musik og er også optimeret til mobil.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip