Dreng på cykel alvorligt kvæstet

10/04/2013 23:56

Michael Lauritsen

Nyheder
En 14-årig dreng er kommet alvorligt til skade, efter at han onsdag eftermiddag kørte ud foran en personbil i Haderslev. Det skriver ekstrabladet.dk. - Det er en dreng på cykel, som klokken 17.10 angiveligt ikke overholder en ubetinget vigepligt, og så bliver han påkørt af en personbil, siger vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Claus Skovgaard, til ekstrabladet.dk. Ulykken skete på Christian X's Vej i den nordlige del af Haderslev, og drengen er så hårdt medtaget, at han er blevet flyttet til Odense Universitetshospital. Manden i personbilen - 59-årig mand fra Kolding - kom ikke noget til. Og der er altså, ifølge politiet, ikke noget, der tyder på, han var skyld i ulykken.

Mest læste i dag

En 14-årig dreng er kommet alvorligt til skade, efter at han onsdag eftermiddag kørte ud foran en personbil i Haderslev.

Det skriver ekstrabladet.dk.

- Det er en dreng på cykel, som klokken 17.10 angiveligt ikke overholder en ubetinget vigepligt, og så bliver han påkørt af en personbil, siger vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Claus Skovgaard, til ekstrabladet.dk.

Ulykken skete på Christian X's Vej i den nordlige del af Haderslev, og drengen er så hårdt medtaget, at han er blevet flyttet til Odense Universitetshospital.

Manden i personbilen - 59-årig mand fra Kolding - kom ikke noget til. Og der er altså, ifølge politiet, ikke noget, der tyder på, han var skyld i ulykken.