Dreng skriver feminist-brev efter Watson-tale

Emma Watson har i den grad haft succes med at få spredt sit budskab om, at mænd også er nødt til at engagere sig i ligestilling.

Foruden en række kendte mænd, som støtter skuespillerindens "HeForShe"-kampagne, er internettet nemlig næsten ved at flyde over med drenge og mænd, som viser deres støtte til ligestillingsprojektet.

En af dem er 15-årige Ed Holtom. Han går på en skole i England kun for drenge, og han mener ikke, at køn bør definere mennesker. Det skriver han i et brev til The Telegraph.

- Vi er simpelthen så heldige med, at vi bor i et vestligt land, hvor kvinder har mulighed for at tale åbent imod stereotyper. Feminisme handler ikke om at hade mænd, eller om at kvinder skal have mere magt end mænd. Det handler pr. definition om det modsatte, skriver Holtom.

Og feminisme er ifølge den unge englænder ikke kun forbeholdt kvinderne, fordi det netop handler om, at alle mennesker skal være lige.

- Det er faktisk ret simpelt. Hvis du tror på politisk, social og økonomisk lighed mellem kønnene, så er du feminist, skriver den 15-årige skoleelev.

Newspaq

 

Dagens Gossip