Drenge løj om fyrværkeri-overfald: Blev ikke beskudt med raket af maskerede mænd

Det var formentlig frygten for ballade, der fik to 14-årige drenge til at sige til politiet, at to maskerede, unge mænd havde affyret en raket mod dem tidligere i dag i Esbjerg.

Den historie var dog det rene opspind, fortæller Syd- og Sønderjyllands Politi. Det skriver BT.

De to 14-årige drenge har nemlig indrømmet, at de ikke helt fortalte sandheden i første omgang. Det var dem selv, der var skyld i ulykken, som gav den ene dreng forbrændinger i ansigtet og ødelagt tøj.

Læs også: Maskerede mænd skød raket af i ansigtet på 14-årig

Den påståede episode skulle være sket i formiddags i en cykeltunnel i Sønderris ved Esbjerg, hvor to unge mænd skulle have affyret en raket i ansigtet på den ene dreng.

Men de to 14-årige drenge havde selv affyret nytårskrudtet. Politiet oplyser, at drengen ikke er kommet alvorligt til skade.

Syd- og Sønderjyllands Politi nåede at efterlyse de to "gerningsmænd" og så med stor alvor på sagen og efterforskede den som en overtrædelse af straffelovens paragraf 252 -  hensynsløs opførsel at udsætte andres liv og helbred for fare.
 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip