Drengen spiller smart: Men man kan ikke snørre denne buschauffør

06/06/2015 18:53

Kirstine Petersen

Nyheder
Drengen i videoen nedenfor prøver at snørre den gamle buschauffør ved at lade som om, han skal på bussen, for dernæst at bruge bussens trappetrin til at snørre sine sko. Joken skulle have været, at drengen gik fra bussen, når han var færdig med at snørre skoene. Læs også: Hun voksede hans boller i en ond prank: Nu tager han grueligt "hårhævn" Men den ældre buschauffør har set alle tricks i sin tid bag rattet, og han finder sig tilsyneladende ikke i hvad som helst. I stedet for at lade drengen gå eller bande mavesurt over drengestregen, klapper han bussens døre om benet på drengen. Hans venner griner skadefro af ham. Så lærte han dét: Du kan ikke snyde en snyder;)

Mest læste i dag

Drengen i videoen nedenfor prøver at snørre den gamle buschauffør ved at lade som om, han skal på bussen, for dernæst at bruge bussens trappetrin til at snørre sine sko. Joken skulle have været, at drengen gik fra bussen, når han var færdig med at snørre skoene.

Læs også: Hun voksede hans boller i en ond prank: Nu tager han grueligt "hårhævn"

Men den ældre buschauffør har set alle tricks i sin tid bag rattet, og han finder sig tilsyneladende ikke i hvad som helst.

I stedet for at lade drengen gå eller bande mavesurt over drengestregen, klapper han bussens døre om benet på drengen. Hans venner griner skadefro af ham. Så lærte han dét: Du kan ikke snyde en snyder;)