Drew Barrymores søster fundet død

Døden kan være helt naturlig, eller den kan være enormt tragisk.

Meget tyder på, at det sidste er tilfældet for Hollywood-stjernen Drew Barrymores halvsøster, der blev fundet død i sin bil den 29. juli. Omstændighederne peger nemlig i retning af, at hun har taget sit eget liv, og selv om den tidligere barnestjerne ikke havde et særlig tæt forhold til sin halvsøster, påvirker dødsfaldet hende stadig meget.

- På trods af at jeg kun mødte hende kort, ønsker jeg stadig hende og hendes nærmeste så meget fred, som de kan få i denne svære tid. Jeg er så ufattelig ked af deres tab, udtaler Barrymore i en pressemeddelelse ifølge ABC 10 News.

Det var halvsøsterens nabo, Marta Lopez, der i første omgang fandt liget. Hun skulle på arbejde, og den nu afdøde halvsøsters bil blokerede hendes vej. Da hun kiggede ind i bilen, så hun en livløs krop og en masse hvide piller, der lå spredt ud over det hele, hvorefter hun ifølge ABC 10 News straks alarmerede politiet.

Dødsårsagen er endnu ikke bekræftet, men på grund af de mange piller i bilen forventes obduktionen at vise, at der var tale om selvmord.

Newspaq

 

Dagens Gossip